preloder

O NAS

NASZE PRODUKTY DOSTARCZAMY DO RESTAURACJI I EKSKLUZYWNYCH DELIKATESÓW…

Od 2008 roku, pod marką AJA, zapewniamy restauracjom i sklepom w Polsce dostęp do najwyższej jakości owoców morza.

Pierwszymi produktami sprowadzonymi przez nas były żywe ostrygi oraz małże. Do dzisiaj naszym sztandarowym produktem są żywe mule, które dostarczamy w opakowaniach zawierających morską wodę, dokładnie taką, w jakiej żyją do momentu połowu.

Znani z najwyższej jakości naszych małży i ostryg, rozszerzyliśmy ofertę o świeże ryby, stawiając sobie za cel zapewnienie najwyższych standardów produktów oraz obsługi naszych klientów.

Nasze produkty dostarczamy do restauracji i ekskluzywnych delikatesów między innymi w Warszawie, Łodzi, Krakowie, Katowicach i Poznaniu. Osoby współpracujące bezpośrednio z klientem, posiadają wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej, więc dostarczając produkty do klienta potrafimy pomóc w doborze asortymentu, menu, receptur i doradzić w innych obszarach dotyczących prowadzenia lokalu gastronomicznego.

Pomagamy również sklepom w aranżacji wystawy ze świeżymi rybami. Ponieważ zajmujemy się wszystkim osobiście – od zamówień po logistykę, mamy stały i partnerski kontakt z klientem. Zadowolenie naszego klienta jest dla nas najważniejsze.

Importujemy jedynie ryby i owoce morza od sprawdzonych rybaków stosujących uregulowane i dozwolone prawem techniki połowów oraz certyfikaty zrównoważonego rybołówstwa i akwakultury.

Naszym głównym partnerem jest firma Qualimer z Yerseke w Holandii, której jesteśmy przedstawicielami w Polsce.

O NAS

NASZE PRODUKTY DOSTARCZAMY DO RESTAURACJI I EKSKLUZYWNYCH DELIKATESÓW…

Od 2008 roku, pod marką AJA, zapewniamy restauracjom i sklepom w Polsce dostęp do najwyższej jakości owoców morza.

Pierwszymi produktami sprowadzonymi przez nas były żywe ostrygi oraz małże. Do dzisiaj naszym sztandarowym produktem są żywe mule, które dostarczamy w opakowaniach zawierających morską wodę, dokładnie taką, w jakiej żyją do momentu połowu.

Znani z najwyższej jakości naszych małży i ostryg, rozszerzyliśmy ofertę o świeże ryby, stawiając sobie za cel zapewnienie najwyższych standardów produktów oraz obsługi naszych klientów.

Nasze produkty dostarczamy do restauracji i ekskluzywnych delikatesów między innymi w Warszawie, Łodzi, Krakowie, Katowicach i Poznaniu. Osoby współpracujące bezpośrednio z klientem, posiadają wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej, więc dostarczając produkty do klienta potrafimy pomóc w doborze asortymentu, menu, receptur i doradzić w innych obszarach dotyczących prowadzenia lokalu gastronomicznego.

Pomagamy również sklepom w aranżacji wystawy ze świeżymi rybami. Ponieważ zajmujemy się wszystkim osobiście – od zamówień po logistykę, mamy stały i partnerski kontakt z klientem. Zadowolenie naszego klienta jest dla nas najważniejsze.

Importujemy jedynie ryby i owoce morza od sprawdzonych rybaków stosujących uregulowane i dozwolone prawem techniki połowów oraz certyfikaty zrównoważonego rybołówstwa i akwakultury.

Naszym głównym partnerem jest firma Qualimer z Yerseke w Holandii, której jesteśmy przedstawicielami w Polsce.

ABOUT US

O NAS

NASZE PRODUKTY DOSTARCZAMY DO RESTAURACJI I EKSKLUZYWNYCH DELIKATESÓW…

Od 2008 roku, pod marką AJA, zapewniamy restauracjom i sklepom w Polsce dostęp do najwyższej jakości owoców morza.

Pierwszymi produktami sprowadzonymi przez nas były żywe ostrygi oraz małże. Do dzisiaj naszym sztandarowym produktem są żywe mule, które dostarczamy w opakowaniach zawierających morską wodę, dokładnie taką, w jakiej żyją do momentu połowu.

Znani z najwyższej jakości naszych małży i ostryg, rozszerzyliśmy ofertę o świeże ryby, stawiając sobie za cel zapewnienie najwyższych standardów produktów oraz obsługi naszych klientów.

Nasze produkty dostarczamy do restauracji i ekskluzywnych delikatesów między innymi w Warszawie, Łodzi, Krakowie, Katowicach i Poznaniu. Osoby współpracujące bezpośrednio z klientem, posiadają wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej, więc dostarczając produkty do klienta potrafimy pomóc w doborze asortymentu, menu, receptur i doradzić w innych obszarach dotyczących prowadzenia lokalu gastronomicznego.

JAKOŚĆ…

JEST NAJWAŻNIEJSZA DLA SZEFÓW KUCHNI RESTAURACJI

JAKOŚĆ…

JEST NAJWAŻNIEJSZA DLA SZEFÓW KUCHNI RESTAURACJI

DANE FIRMY:

AJA Agnieszka Jarczyńska
ul. Mickiewicza 20/1
01-517 Warszawa
NIP: 525-208-38-21

Polityka prywatności

ZAMÓWIENIA:

ODDZIAŁ WARSZAWA

ul. Inowłodzka 5
03-237 Warszawa

+48 22 242 88 55
fax: +48 22 242 88 43
warszawa@aja-seafood.pl

pon. – pt. godz. 8.00-16.00

ODDZIAŁ WROCŁAW:

ODDZIAŁ TRÓJMIASTO:

DANE FIRMY:

AJA Agnieszka Jarczyńska
ul. Mickiewicza 20/1
01-517 Warszawa
NIP: 525-208-38-21

ZAMÓWIENIA:

ODDZIAŁ WARSZAWA

ul. Inowłodzka 5
03-237 Warszawa

+48 22 242 88 55
fax: +48 22 242 88 43
warszawa@aja-seafood.pl

pon. – pt. godz. 8.00-16.00

ODDZIAŁ WROCŁAW:

+48 71 7070 271
fax: +48 71 7070 804
grzegorz.kobialka@aja-seafood.pl

pon. – pt. godz. 8.00-16.00

ODDZIAŁ TRÓJMIASTO: